Това заяви директорът на НАП Румен Спецов във връзка с

...
Това заяви директорът на НАП Румен Спецов във връзка с
Коментари Харесай

Румен Спецов: Няма да търпим корупция в НАП

Това съобщи шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов по отношение на това, че ГДБПОП задържа данъчен чиновник поради пожелан рушвет. Служителят на Национална агенция за приходите е влезнал в търговски обект в София и е пазарувал. Не му е била издадена касова записка, като по-късно е декларирал на търговеца, че е данъчен и че в случай че не му бъде платена сумата от 600 лева, ще сформира акт. Няколко дни данъчният е водил договаряния с търговеца и го е викнал да заплати сумата. Търговецът обаче е подал сигнал в полицията, след което данъчният чиновник е бил арестуван.

" Ще окажем цялостно подпомагане на правоохранителните органи за изясняване на случая и заслужено наказване на отговорните.

Категорично декларирам, че аз и управителният екип ще сме безкомпромисни по отношение на всеки случай на корупция и опит да се разрушава публичното доверие в Агенцията. Недопустимо е чиновници на Агенцията да петнят труда на всички нас, които всеки ден потвърждаваме лоялността и ангажираността си към организацията.

Очаквам от всеки началник в организацията да провежда неотложно персонална среща с екипа си, на която да бъдат разисквани корупционните опасности и етичните стандарти, които чакам отсега нататък да се съблюдават безкомпромисно ", добави Спецов, представен от Нова телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР