Това заяви депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова в предаването Денят

...
Това заяви депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова в предаването Денят
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова: Зеленски благодари на българите за грижите за украинските бежанци

Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова в предаването " Денят " с Веселин Дремджиев. И добави: " Изглеждаше много изтощен.

 

Той направи послание към българския народ. Благодари на българите, удостои ни дори със личните си овации за това, че сме приютили украински бежанци. "

 

По думите й, през днешния ден беше извънреден ден. " Днес направихме това, за което аз от години бленувам. Днес успяхме да гласуваме превъоръжаването на българската войска и даването на оръжия на Украйна.

 

Крайно време беше да стартираме да работим като членове на НАТО.Защото дълго време изглеждахме по този начин, че с единият крайник сме в Алианса, с другия-навън ".

 

Според нея, ние би трябвало да си даваме ясна сметка какво се случва в света и какво може да ни се случи. След толкоз време би трябвало да сме се ориентирали какво се случва и държанието на президента Радев е неловко.

 

Белобрадова разяснява и държавното управление: " Ние нямахме нито един ден толеранс за това държавно управление. От ГЕРБ също са съществени критици.

 

Те едностранно взеха решение да не идват на лидерските срещи. Тази среща главната тематика е тази- избор на регулаторите. Създават се плаващи болшинства, които водят друга политика. "

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР