Това заяви бившият вътрешен министър и адвокат Емануил Йорданов за

...
Това заяви бившият вътрешен министър и адвокат Емануил Йорданов за
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Има смешен плач на главния прокурор и на 10-на души около него

Това съобщи някогашният вътрешен министър и юрист Емануил Йорданов за " Денят онлайн ". Според него от момента, в който Борисов назначил Цацаров за основен прокурор, работата на прокуратурата е политизирана.

" И продължава по този начин до момента, другояче в прокуратурата има задоволително грамотни хора. Имаме задържане въз основа на закона за задържане на Министерство на вътрешните работи. Борисов влезе в ГДНП, както се влиза в дискотеката на Коцето в Студентски град - с ръцете в джобовете. А по време на ръководството му имаше рухване на колене и слагане на белезници. Скептичен съм, че от делото ще произлезе нещо. Той е на прицела на прокуратурата от немай къде ", уточни той.

По думите му обвинителният акт по делото за финансиране на интернационален тероризъм е пасмина от общи приказки и по тази причина делото не може да стартира, а прокурорът е измежду най-приближените на Гешев. " Колко съглашения са подписани след престояване в следствен арест? Спецпрокуратурата е предложила доста такива, карат обвинения да подпише, водят го в съда ", разкри Йорданов.

Той дефинира инспекцията на прокуратурата за изявленията на депутата на ``Възраждане " Елена Гунчева по член 1 от Наказателен кодекс за закононарушение против Републиката като безперспективна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР