Това заяви бившият външен министър Надежда Нейнски в ефира на

...
Това заяви бившият външен министър Надежда Нейнски в ефира на
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Решението на българските власти за самолета на Л...

Това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнски в ефира на Нова телевизия.

 

„ Това, което беше решено от българския външен министър, е в отговор на многочислените провокации от съветска страна през последните месеци и години. Руски служители отвън и в България отправяха към страната всевъзможни провокации, каквито никога не са възможни за едни естествени връзки. Знаете, че те ни определяха и като врагове ”, уточни тя.

 

Според нея от Москва постоянно са се стремели да основат вътрешен спор – фамозната римска максима „ Разделяй и владей ”. " Те имат интерес от разделяне било в българското общество, било в западното общество. Руснаците непрестанно се пробват да провокират сходни диспути ", означи Нейнски. По думите й възбраната от наша страна е един доста явен знак, че България не може да бъде третирана като васална на Русия.

 

„ Всяко време ражда своите герои. За мен това, което е извънредно забавно, е че един човек като Кисинджър, който два пъти беше институционализиран като държавен секретар, се институционализира и като политическа персона и човек с голям престиж в света. Едни го одобряваха, други го отричаха, само че неговият престиж не се оспорваше от никого ”, сподели още Нейнски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР