Това заяви бившият служебен премиер Гълъб Донев след к към

...
Това заяви бившият служебен премиер Гълъб Донев след к към
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Обвиненията на Николай Денков към служебния кабинет са смешен плач

Това съобщи някогашният длъжностен министър председател Гълъб Донев след к към предшествениците си. 

Множество бяха обвиняванията към служебния кабинет на Донев. Денков заприказва за нарушаване на Закона за бюджета, европейския правилник във връзка с здравната помощ, закъснение на ПВУ и други. 

 

Според казаното от Донев законопроектите за ПВУ са пратени в Народното събрание точно от служебното държавно управление, само че не са прегледани и признати. 

 

Според Гълъб Донев постоянният кабинет отвлича вниманието на обществото от значимите тематики, като да вземем за пример правосъдната промяна и покачването на цените на горивата.

 

“Всичко това нещо и във връзка с бюджета, и във връзка с 4 милиарда лева, които споделят, че са подписани контракти с пътната организация и във връзка с HEMS, всичко това са остарели проблеми, които служебното държавно управление реши и които в действителност са тезите, които извадиха. А те не са правилни ”, сподели още Донев.

 

Той изясни, че няма никакви терзания и чака да бъде направена инспекция на Агенцията за държавна финансова ревизия. Констатирани нарушавания биха били изпратени до прокуратурата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР