Това заяви Асен Василев от ПП в ефира на bTV.Да

...
Това заяви Асен Василев от ПП в ефира на bTV.Да
Коментари Харесай

Престъпниците в ГЕРБ да си признаят и да си тръгнат. Само тогава от ПП щели да помислят да коалиция

Това съобщи Асен Василев от Политическа партия в ефира на bTV.

" Да създадат признания, в случай че са направили закононарушения. Това може да промени решението ни да не участваме в коалиция с ГЕРБ ", съобщи още Асен Василев.

По думите му изискването за преговаряне с ГЕРБ и Движение за права и свободи е партиите да се прочистят от лица, които са рекетирали компании и са крали от страната. 

" Но това е дълъг развой. Той не стартира. От ГЕРБ имаха опция в последната година да стартират подобен развой. Това не се случи. Сега народът явно харесва политиката и обещанията им. Надявам се от през днешния ден да падне цената на бензина с 1 лев ", добави Василев.

" Представянето ни на изборите е по-слабо, в сравнение с чакахме. Но е задоволително мощно, с цел да бъдем една в действителност добра съпротива. Няма да преговаряме с ГЕРБ, тъй като декларирахме, че ще водим политика, доста по-социална от тази на ГЕРБ. Те желаят да се върнат на “постната пица ”. Искаме безкомпромисна политика за върховенството на закона и всички, бъркали в кацата, да бъдат разследвани и да идат в пандиза. Иначе ще се върнем в изходна позиция. Видяхме този мач какъв брой пъти го играхме. Гражданите ясно споделиха, че избират метода на ръководство на ГЕРБ ", добави Василев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР