Това задържане по мое виждане е законно и не са

...
Това задържане по мое виждане е законно и не са
Коментари Харесай

Адвокат Марковски: И присъдата, и освобождаването на убиеца Полфрийман са несправедливи!

Това задържане по мое виждане е законно и не са нарушени неговите права. Това съобщи юрист Марин Марковски по горещия случай „ Полфрийман “.

Убиецът Джок излиза на независимост!

„ Джок изрично ще напусне България “, сподели юристът, който разясни, че това ще се случи в мига, в който на уеб страницата на Върховен касационен съд има решение по делото му.

„ Той е погасил един човешки живот по възмутителен метод. С това зверско ликвидиране на един сътрудник, който умря едвам на 20 години, той потвърди, че желае да унищожи един човешки живот по непосилен метод “, сподели Марковски.

Убиецът Джок излезе на независимост, само че не отрони дума към родителите на жертвата си СНИМКИ

„ Полфрийман получи тежка присъда, само че несправедлива. В неговата страна, и в доста други, той умерено може да получи доживотна присъда “, разясни бранителят.

„ Неговата присъда е лека. Аз персонално смятам, че това освобождение не е рационално и обвързвано със смисъла на Закона “, сподели Марковски.

„ Председателят на Върховен касационен съд няма право да подрежда на съдията, тъй като той е самостоятелен, само че по този начин дава напътствие, което съда пък може умерено да не извърши “, добави бранителят във връзка невиждания опит на Лозан Панов да окаже напън върху правосъден състав по-бързо да се произнесе по проблема с освобождението на килъра Джок.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР