Това заболяване - коронавируса - трябва да се контролира, за

...
Това заболяване - коронавируса - трябва да се контролира, за
Коментари Харесай

Кантарджиев: Политици не носят маска, за да си вдигат рейтинга

Това заболяване - ковид - би трябвало да се управлява, с цел да е по-малък напорът в лечебните заведения и лабораториите. Това съобщи пред Българска национална телевизия професор Тодор Кантарджиев .

" Най-лошото в нашата страна е, че някои политици, които ние сме избирали, дават неприятен образец. Е, доста си подвигат рейтинга, тъй като на хората им писна . "
 Депутатите отново не носят маски в Народното събрание
Депутатите отново не носят маски в Народното събрание

Караянчева: Сложете си маската или напуснете

Той призна, че и на него са ми неприятни маските, все пак е на мнение, че ограниченията против епидемията би трябвало да се съблюдават. Много се е направило от началото на пандемията. Кантарджиев счита, че пандемията е посочила слабостите на нашата система . Като образец той уточни понижения банкет на студенти по медицински специалности.

Превърнахме образованието в бизнес, превърнахме опазването на здравето в бизнес , неудовлетворен е Кантарджиев.

Ако ограниченията се съблюдават, ще се усети понижаване на заболелите. Всеки би трябвало да пази себе си и фамилията си, с цел да резервира и обществото, по мнението му .
 Намаляват потенциала на заведенията на половина: човек на 2 кв.м.
Намаляват потенциала на заведенията на половина: човек на 2 кв.м.

Алибегов: Браншът няма да издържи на още едно затваряне и сме подготвени на взаимни отстъпки

Кантарджиев още веднъж се базира на проучване на американските експерти, че максимален е рискът за заразяване при нескончаем контакт в затворено помещение, като да вземем за пример питейно заведение и бар, където също така и хората са пийнали алкохол . Кантарджиев беше колеблив дали подхванатите нови ограничения за разреждане на посетителите в нощните заведения са съответни, само че изрази вяра, че самите жители ще понижат визитите на такива места , защото не може да се затвори целия отрасъл.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР