Това вече е прецедент - Черно море написа официално, че

...
Това вече е прецедент - Черно море написа официално, че
Коментари Харесай

Ало, Разград, нямате ли поне капка срам?!

Това към този момент е казус - Черно море написа публично, че от Лудогорец са доста дейни при определянето на съдийските дежурства. Да, директен съперник на " орлите " за купата ги упрекна, че си избират кои рефери да им свирят! Въпросът е какво ще последва? Отново ли нищо?!

През предишния сезон треньорите на половината тимове изреваха от съдиите точно след мач против по този начин наречения хегемон. Не спряхме да слушаме от експертите по какъв начин Лудогорец няма потребност от такава поддръжка. И, естествено, още веднъж не последва нищо. Подчинените на Борбалан събират публицисти на всякакви конференции и изясняват какъв брой са положителни, по какъв начин не би трябвало да са фактор в шампионата и да дефинират изхода на купата. А публицистите си мълчат и не обелват нито дума за авантите им към Разград.

Отгоре на всичко, очевидно в Разград са станали толкоз нагли, че чак пробват да иронизират с заявления и обръщения в уеб страницата си противниците, които напълно обикновено недоволстват, че реферите ги режат против Лудогорец. Нямате ли най-малко капка позор?! Наистина ли мислите, че футболът в България стартира и свърша с вас и плана ви?!

Година след година, сезон след сезон, джунглата във футбола ни става все по-тъмна и гнусна. И нищо не се случва, с цел да има смяна. Явно е прав господин Караманджуков, че в Разград не ги вълнува кой ще бъде президент на БФС. Защо ли????
 Черно море отговори на Лудогорец: Много сте дейни при определянето на съдийските бригади!
Черно море отговори на Лудогорец: Много сте дейни при определянето на съдийските бригади!

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР