Това възлиза на приблизително £1170 на час - ако приемем,

...
Това възлиза на приблизително £1170 на час - ако приемем,
Коментари Харесай

Шефовете от FTSE 100 печелят типична годишна заплата за Обединеното кралство за три дни - thinktank

Това възлиза на почти £1170 на час - в случай че приемем, че шефовете работят 12,5 часа дневно - което е 109 пъти междинната заплата на служащия на цялостен работен ден от £ 34 963, сподели мозъчният концерн.

Конгресът на профсъюзите (TUC), който съставлява 48 съюза-членки, от този момент подлага на критика „ неприличното неравноправие в заплащането “.

„ Докато работещите хора са били принудени да страдат от най-продължителното стесняване на заплатите в актуалната история, на шефовете на Сити беше разрешено да прибират огромни нараствания, а на банкерите бяха дадени неограничени бонуси “, сподели Пол Новак, общоприет секретар на TUC.

Г-н Новак прикани държавното управление да стартират да работят със синдикати и работодатели, с цел да покачат стандарта на живот и богатите да бъдат облагани заслужено.

Междувременно други ръководители от FTSE 350, в това число висши ръководители и шефове отвън най-големите 100 компании, ще би трябвало да работят още няколко дни - до 10 януари - с цел да надхвърлите междинната заплата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР