Това въпросно заведение, от открит тип. Казва се Какаовия плаж“.

...
Това въпросно заведение, от открит тип. Казва се Какаовия плаж“.
Коментари Харесай

Валери Симеонов Няма Да Се Откаже Докато Не Запечата Какао Бийч! Ето Видео!

" Това въпросно заведение, от открит вид. Казва се „ Какаовия плаж “. Другите две заведения, едното от които е „ Единият “, а другото – „ Спалня “, с доста странни имена са тези заведения, тези две заведения се оказа, че са заградени, затворени в нарушаване на разрешителните, които са им издадени ", сподели още Симеонов.

Той добави, че мъчно се вкарват в път хора, които са привикнали да печелят от беззаконието. Вицепремиерът остави на публицистите и туристите сами да преценяват общия резултат от инспекциите, освен в региона, само че в Слънчев бряг, по централната алея, по крайбрежната и всеки самичък да си направи изводите.

Вицепремиерът посочи, че „ Какаовия плаж “ не е затворен, не е спряна музиката, защото там те са си заградили в прорез със закона. " Те имат позволение за 700 кв. метра затворена повърхност и над 800 кв. метра спомагателна повърхност. Те са затворили всичко с цел да създадат голям бункер. В понеделник ще бъде сезирано Министерството на туризма, РДНСК Бургас и община Несебър за унищожаване на противозаконните заграждения. Тече и процедура за унищожаване на самите тези обекти като цяло, защото са в прорез със закона ".

" Тези тарикати, мутри-тарикати, са си затворили заведението, с цел да могат да минат по една друга процедура. Даже и затворени, те са с озвучаване над нормите. И вътре и вънка. И това е констатация на място, като даже и медиите са го видели, написа Пик.

Симеонов разгласи, че още идната седмица ще има повторна инспекция от ДНСК София, която ще продължи три дни. Тя ще бъде във връзка заведенията на плажа Слънчев бряг - Юг. " Разрушаването би трябвало да стартира, откакто бъдат формирани актове. Вече има направени констативни протоколи. Трябва да има актове, вести. Оведомяване на притежателя и да му се даде 14-дневен период за демонтиране ", съобщи още водачът на НФСБ.

По думите му всички тези инспекции и старания, които се вършат имат един дисциплиниращ резултат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР