Това в Граф Игнатиев е пуч, опит за държавен преврат,

...
Това в Граф Игнатиев е пуч, опит за държавен преврат,
Коментари Харесай

Николай Ненчев съзря пуч и опит за държавен преврат в Граф Игнатиево, настоява за арести и разпити на военни пилоти!

Това в Граф Игнатиев е пуч, опит за държавен прелом, опит за извиване на ръце на страната и държавното управление. Това съобщи обвиненият за разнообразни далавери някогашният боен министър и сегашен протестър Николай Ненчев в ефира на bTV във връзка отхвърли на водачите от Граф Игнатиево през вчерашния ден да извършат полети.

„ Пилотите са военнослужещи. Колко хора не се усещат душевен постоянни. В един ден 6-7 души се усещат нестабилни. Кого се опитваме да заблудим, вас, вашите посетители “, попита риторично някогашният боен министър и съобщи, че съгласно него има някой, който стои зад дейностите на водачите.

Прекланям се пред водачите, доста от тях извършват съзнателно отговорностите си. Трябва да намерят метод да стигнат до министерски съвет. Има си ред. Ситуацията в този момент е рискова за националната сигурност ",смята той.

" Съжалявам, че давам този съвет, само че военна полиция към този момент би трябвало да е там да разпита тези хора, даже да ги арестува. Някой на доста високо равнище режисира това ", приключи Ненчев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР