Това учудвне изрази по казуса Барселонагейт председателят на парламентарната група

...
Това учудвне изрази по казуса Барселонагейт председателят на парламентарната група
Коментари Харесай

И ”тежката артилерия” Атанасова се изказа за Барселонагейт

Това учудвне изрази по проблема Барселонагейт ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която взе присъединяване на Консултативния съвет за национална сигурност при президента през днешния ден.

" Виждали ли сте отчета? Няма по какъв начин да твърдите чий е отчетът, откакто той не е подписан. Всеки един отчет, на който и да е орган, би трябвало да има съответните реквизити. Ако вярвате на думите на Бойко Рашков, то къде са труповете на тези изядени хора, къде са огромните покупко-продажби, хилядите, милиони подслушвани ", попита реторично Атанасова.

По думите й има надалеч по-належащи проблеми, които следва да занимават властта. " Междувременно обстановката в страната за всички вас е ясна нали? Днес 187 индивида са починали от коронавирус, инфлацията съгласно Национален статистически институт е 9,1% за януари, скъпи ток и газ, увеличени сметки, ниско ползване, мигранти. Всичко това явно се не помни и се размахват някакви отчети. Очевидно като няма самун, има зрелища. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР