Това твърди източник пред „Ню Йорс ПостПървата дама на САЩ,

...
Това твърди източник пред „Ню Йорс ПостПървата дама на САЩ,
Коментари Харесай

Мелания Тръмп ще издава мемоари за времето в Белия дом

Това твърди източник пред „ Ню Йорс Пост "
Първата дама на Съединени американски щати, Мелания Тръмп обмисля да напише и разгласява записки за времето си в Белия дом, оповестява развлекателното приложение на „ Ню Йорс Пост ". Според негови източници Мелания Тръмп е провела редица срещи, на които е обсъждала тази опция. С кого тъкмо не е посочено.

„ Казаха ми, че брачният партньор й я приветства ", споделя източникът. Според него, първата дама на Съединени американски щати „ няма да си тръгне толкоз безшумно, колкото може да се мисли ". В публикацията се показва, че брачната половинка на сегашния президент може да получи доста пари за издаване на книга. Както означи източникът, това е „ опция за нея да печели сама ".

Интернет порталът акцентира, че издаването на записките на първата дама може да бъде от необикновен интерес, защото нейната някогашна старша съветничка Стефани Уинстън-Уолкоф също разгласява книга по-рано. В него се твърди по-специално, че първата дама на Съединени американски щати е употребила персоналните си имейл кутии и незабавни известия с опция за криптиране на известия за публични цели. През октомври Министерството на правораздаването на Съединени американски щати упрекна Уинстън-Уолкоф в нарушение на съглашение за поверителност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР