Това стана ясно в апелативния спецсъд, от който задържаните шестима

...
Това стана ясно в апелативния спецсъд, от който задържаните шестима
Коментари Харесай

Гръмна Сега: България В Шок, Ето Снимки! Мутри Отвлякоха И Изн*силиха Групово В Джип На Черен Път Самия

Това стана ясно в апелативния спецсъд, от който арестуваните шестима приятели на страшилището на Северозапада – Квиц, желаеха мярката им за неотклонение да бъде сменена с по-лека.

Пострадалият бил наблъскан в джип и закаран на черен път на към 500 метра. Там бил обичай и насилван полово от най-отявлените мутри на тартора Мартин Каменов и Росен Благомиров, написа " Конкурент ". Край на извращенията поставили появилите се ченгета, които пристигнали с патрулка на мястото. Едва когато чули воя на сирените, извратеняците вдигнали панталоните на жертвата.





Насилваният си извадил здравно, само че няколко дни по-късно. Бандата на Квиц бе арестувана след огромна акция на ченгета, антимафиоти и жандармерия в Козлодуй. Самият Цветелин Ценов бе упрекнат от прокуратурата като началник на проведена незаконна група с необятен набор на дейности.



Цветелин Ценов-Квиц

Сред тях са разпространяване на опиати, телесни повреди, увреждане на непознато имущество. Най-често бандата се занимавала с лихварство, изнудване, похищение и полови гаври над длъжници и неуместни за групата, настояват от прокуратурата. При акцията по задържането бяха осъществени над 30 обиска в домовете на участниците в незаконната група и в колите им. При тарашите са открити доказателства, които уличават задържаните в куп закононарушения. Намерени са опиати, оръжие, доста пари в левове и евро и уреди за мъчения, настояват прокурорите.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР