Това стана ясно от последните предавания на шоуто на Нова

...
Това стана ясно от последните предавания на шоуто на Нова
Коментари Харесай

Жана Бергендорф уж не яде, а е 85 кила!

Това стана ясно от последните излъчвания на шоуто на Нова тв „ Черешката на тортата”. Певицата демонстрира забележително самочувствие, което сякаш пораства право съразмерно с нейните килограми.

Звездата от „ Х Фактор”, която блесна със забележителни гласови данни и като Розата в „ Маскираният певец”, е толкоз наедряла, че най-вероятно към този момент тежи най-малко 85 кг. Наскоро даже се заприказва, че може да е бременна, само че се оказа, че слуховете нямат нищо общо с истината. Певицата просто е безобразно напълняла. На фона на внушителните си телесни габарити тя настойчиво твърди, че се храни извънредно здравословно, а размерите на облеклата ѝ се дължат само и единствено на естествените ѝ дадености – „ Явно по този начин би трябвало да изглеждам”, е веруюто на Бергендорф.

Парадоксално е, че непрекъснато наедряващата певица се пробва да гони имидж на флиртаджийка, която брои всяка калория в менюто си. „ Никакво сладко не си разрешавам!”, отсече тя на масата на сътрудника си Джийсън Брад Люис, който също е ивш участник в „ Х Фактор”. В същото време, когато от вилицата ѝ падна парче кекс, тя го сграбчи и го подвигна назад към устата си, с цел да го изяде, с думите: „ Аз ще си го взема!”. Също толкоз огромно неразбиране, колкото изказванието, че не близва сладко, будят думите на Бергендорф, че не яде сладолед. Те прозвучаха в предаването в понеделник край масата на Джийсън. Във вторник феновете видяха по какъв начин звездата сама сервира сладолед на своите посетители като гарнитура към палачинки, без да пропусне на постави от него и в личната си паница. Тя не се оплака от леденото лакомство, просто акцентира, че не обича то да се сервира върху палачинката, по тази причина го е поставила в обособена купичка, написа Уикенд.

Освен че се афишира за върла противница на сладкото, датската снаха има още хиляди кулинарни искания, които я обрисуват като една от най-злоядите родни звезди. Тя не обича пилешко месо, грах, зелен фасул и още доста неща. Затова пък държи на салатите – наложителна част от менюто ѝ, което очевидно е извънредно здравословно и ниско калорично. „ Жана с толкоз доста искания към храната, а е станала 100 килограма”, „ Егати претенцията без покритие!”, „ Оплю всичката храна, само че все си изяждаше всичко!” – това са дребна част от отрицателните мнения по адрес на певицата, които феновете на „ Черешката” направиха след предаването. Те считат звездата за прекомерно надменна и префърцунена, а за самочувствието ѝ мислят, че няма никакво покритие. Освен това никой не има вяра, че тя е толкоз злояда, колкото твърди. Зрителите се чудят за какво, вместо да се преструва на капризна и изтънчена на масата, просто не си признае, че обича да си хапва.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР