Това стана по време на гала-вечерта 100 години волейбол Бившият

...
Това стана по време на гала-вечерта 100 години волейбол Бившият
Коментари Харесай

Красен Кралев се срещна с шефовете на световния и европейския волейбол

Това стана по време на гала-вечерта " 100 години волейбол "
Бившият министър на спорта и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС Красен Кралев бе измежду формалните посетители на празненството за " 100 години волейбол в България ". Той беше приветстван от президента на БФВ Любо Ганев, който благодари за изключителната помощ от ММС за този спорт по време на мандатите на Кралев. 

Церемонията във връзка празника на най-успешния ни групов спорт бе с акцент върху легендите на българския и международния волейбол, както и на всички хора и клубове с принос в развиването му през годините. Специално за галата в България дойдоха президентът на интернационалната федерация по волейбол (FIVB) доктор Ари Граса и Александър Боричич, който е отпред на европейската конфедерация (CEV). 

Красен Кралев, който е Посланик на Европейския волейбол имаше неофициални срещи и с двамата, на които бяха разисквани въпроси към развиването на този спорт в България и по света. 

Кралев беше почетен със званието Посланик на Европейския волейбол по време на съвещанието на Борда на Европейската волейболна конфедерация (CEV), което се организира във Верона, Италия на 2 май 2021 година. 

“Тези 100 години за нас са ера на горделивост, на доста драми, на победи и паметни моменти за историята. Надяваме ме и в идващите години българският волейбол да бъде измежду водещите спортове и да заеме своето почтено място на международната сцена ”, съобщи президентът на БФВ Любомир Ганев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР