Това според него ще бъде „по-незабележим, по-администриращ, а не политизиращ

...
Това според него ще бъде „по-незабележим, по-администриращ, а не политизиращ
Коментари Харесай

Страхил Делийски: Не очаквам да има бомбастични новини около това, което прави служебният кабинет

Това съгласно него ще бъде „ по-незабележим, по-администриращ, а не политизиращ длъжностен кабинет “. Не имам вяра да се тръгне в някаква грандиозна стратегическа политическа рамка, макар че не би трябвало да отхвърляме опцията този длъжностен кабинет да поработи много повече от тези към три месеца, в условия на неспособност да се сформира държавно управление, болшинство, разяснява още политологът и добави, че това е догадка, която има немалка степен на възможност.

Това, което видяхме, най-малко от първия ден, е, че акцентът ще бъде обвързван с решаването на енергийните проблеми - формулирането на това, което се случва в енергийния бранш и търсенето на някакви решения. Това беше доста знаково първо деяние на кабинета, тъй че там евентуално ще бъдат фокусирани напъните, счита Делийски.

Вече като че ли имаме в последните година-две повече ръководство от длъжностен кабинет, в сравнение с от постоянен, сподели Страхил Делийски.

Това слага по напълно различен метод въпроса за служебните държавни управления, само че ясно е, че те започнаха да се трансформират от ексклузивен в естествен политически инструмент, означи той.

Анализаторът уточни, че съгласно проучванията на социолозите на терен немалка част от публиката имат упования към служебния кабинет, само че добави, че при всички положения не има вяра служебният кабинет да бъде във фокуса на политическия развой, просто тъй като е подобен подтекстът. Това не е оня подтекст, в който Румен Радев и неговият длъжностен кабинет търсеше благоприятни условия да бъде политическа звезда в навечерието на изборите и това е едно от нещата, които ще бъдат разнообразни, разяснява той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР