Това спокойно може да се каже за обичания от поколения

...
Това спокойно може да се каже за обичания от поколения
Коментари Харесай

Една легенда на 72: Всичко ми е наред!

Това умерено може да се каже за обичания от генерации българи естраден артист Васил Найденов, който на 3 септември ще навърши 73 години. Мина много време, откогато Васко Кеца изпя за първи път шлагера си " Казано почтено ". Но текстът наподобява изцяло настоящ, що се отнася до самия реализатор!

" Казано почтено, всичко ми е наред, така че умерено си виждам напред ", се пее в припева, който всички знаем наизуст.

Същото споделя и самият Васил в свои изявленията, когато реши да дава отговор на по-лични въпроси. За разлика от други музиканти, Найденов не е луд по някакъв непоколебим режим, само че си има странности.

" Мъчно се приписвам на отмора - признава Васил. - Заспивам мъчно. Буден съм до 2-3 часа през нощта и то в случай че не съм имал присъединяване. Ако съм пял на концерт, откарвам до 5 часа. Често похапвам щедро в ранните утрини и след това отново си лягам с цялостен корем. "

Всичко това въобще не пречи на Васил Найденов да бъде цялостен с сила. Дори и откакто е навлязъл в седмото десетилетие от живота си. Рядко отбелязва шумно персоналните си празници и за своите рождени дни си пожелава здраве. Както на себе си, по този начин и на всички другари. " Естествено, и обич, тъй като човек постоянно би трябвало да е влюбен ", добавя Васко Кеца.

Дали това е повода годините да минават по този начин великодушно около артиста? Вероятно да. Но може би има и още нещо. Васил Найденов е прочут като фен на изящната бижутерия и диамантите. Според някои митове тези скъпоценни камъни дават на притежателя си мощ, здраве и смелост. Осигурява му власт, благосъстояние и популярност. Васко признава, че е запленен от съвършенството на диамантите, само че камъкът, който му пасва най-вече, е сапфирът. Смята се, че притежателят му се снабдява с безконечен живот. " Това е и камъкът на зодията ми ", усмихва се загадъчно Васил Найденов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР