Това спиране сега показва, че не може да се разчита

...
Това спиране сега показва, че не може да се разчита
Коментари Харесай

Ген. Гяуров: Русия е неискрена и лъжлива

" Това прекъсване в този момент демонстрира, че не може да се разчита на Русия като на търговски сътрудник, честен. Тя е неискрена и лъжлива в връзките си, неточност беше, че не сме си основали опция. Чисто политически са аргументите за прекъсването на доставки. Русия се пробва да отсече главата на най-слабото звено. Липсата на позиция е най-глупавото нещо в актуалния свят ". Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS ген. Димо Гяуров, някогашен шеф на Националната разследваща работа и специалист по интернационалните връзки.

По думите му през последните 25 години не са били подхванати никакви дейности за различни източници на газ и по тази причина са отговорни всички политици. " Може да се окаже, че Петков е доста сложна позиция, тъй като всеки дърпа към себе си. Ако обединението се провали най-големият негатив ще бъде за " Продължаваме Промяната ", която получи прекалено огромно доверие против огромни обещания, Българска социалистическа партия ще получи най-големи дивиденти, тъй като се държи най-адекватно ", допусна Гяуров.

Той напомни, че през 1997 година за пръв път Русия ни спря газа поради измененията в България, които страната им не харесваше. " След средата на годината интерконекторът може да реши част от проблемите с доставките, само че ни чакат огромни компликации. Не единствено за битовите консуматори, само че и за индустрията. Русия знае на какво състояние сме, по тази причина се възползва ", счита той. И добавя, че се чака дълга и кръвопролитна война сред Русия и Украйна най-много в Донбас, само че всичко зависи от това какво е подготвен за разгласи за победа Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР