Това ще се случи от полунощ тази вечер и ще

...
Това ще се случи от полунощ тази вечер и ще
Коментари Харесай

Затварят ключово кръстовище в центъра на София

Това ще се случи от среднощ довечера и ще продължи до 4.30 часа в понеделник, съобщи Нова телевизия.

От фирмата-изпълнител са безапелационни, че за това време ще могат да се оправят с слагането на асфалта от бул. "Васил Левски " до ул. "Георги Раковски ".

Очаква се цялостното отваряне на бул. "Дондуков " да се случи на 20 ноември, само че строителите оповестиха, че в случай че няма съществени превалявания, ще са подготвени с платното, трамвайното трасе и тротоарите пет дни по-рано.

"До понеделник сутринта ще бъде направено кръстовището на "Дондуков " и "Раковски ", би трябвало да се сложи износващият слой асфалт и да се довършат тротоарите. До 15 ноември работата ще е завършила качествено и в период ", изясни изпълнителният шеф на "Трейс София " Бисер Иванов, представен от "Медиапул ".

Реконструкцията на "Дондуков " в правата от ул. “Раковски “ до бул. „ Васил Левски “ стартира на 15 септември , само че се проточи повече от предстоящото от общината.
В идващите 5 години възможните проблеми по булеварда ще се отстраняват за сметка на изпълнителя, защото обектът ще е в гаранция. След това общината би трябвало да поеме разноските.

Паветата по част от "Дондуков " бяха непокътнати по гледище на Министерството на културата, защото паважът е част от културното завещание в столицата. Оказа се, че това важи единствено за сектора от булеварда сред Министерския съвет и ул. "Раковски ". Останалата част - до ул. "Кракра ", е напълно преасфалтирана.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР