Това ще е важна стъпка за постигането на по-благоприятна за

...
Това ще е важна стъпка за постигането на по-благоприятна за
Коментари Харесай

Те държат кранчето, спешна среща с премиера Гълъб Донев: Всички ще усетим това решение по джоба само след дни!

Това ще е значима стъпка за постигането на по-благоприятна за всички икономическа среда в България Министър-председателят Гълъб Донев се срещна с представители на управлението на енергийната компания „ ЛУКОЙЛ “. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.  Делегацията на ПАО " ЛУКОЙЛ " бе водена от президента на петролната компания Вадим Воробьов.

В рамките на диалога в Министерския съвет бяха разисквани благоприятни условия за преодоляване на инфлационните процеси и ограничения за стабилизиране на икономическата среда в страната.

Премиерът Донев подчертава върху цените на горивата като основен фактор за развиването на стопанския живот и за потреблението.

Съвместно с представителите на „ Лукойл “ бе изразена позицията, че е от значително значение да бъдат прегледани всички пазарни благоприятни условия за понижаване на цените на горивата за крайните консуматори.

Това ще е значима стъпка за постигането на по-благоприятна за всички икономическа среда в България. БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден и президентът Румен Радев се срещна с представители на „ Лукойл “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР