Това ще е моят треньорски дебют в европейските турнири. Като

...
Това ще е моят треньорски дебют в европейските турнири. Като
Коментари Харесай

Валентич преди АПОЕЛ: Готвим се като за всеки мач, напрежението е едно и също

" Това ще е моят треньорски дебют в европейските шампионати. Като футболист съм играл. Мачът е мач, без значение от ранга на надпреварата. Готвим се като за всеки един дуел напрежението е едно и също “, разгласи треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич на формалната конференция преди първия мач против АПОЕЛ Никозия от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„ Всичко опира до анализирането на играта. Имаме доста млади играчи, които не са играли на европейско ниво и има върху какво да работим и да се тревожим “, добави той.

" Трудно е да се проучва тима на АПОЕЛ, тъй като смениха доста играчи. Имат 12 нови футболисти. Гледали сме четири от техните контроли. Много умел тим, това е разликата сред тях и нас. Това са две срещи, а ние се надяваме, че ще успеем да се оправим. Ще наблегнем на експанзията и бързината ", продължи Валентич.

" В България няма състезател, който може да размени Тодор Неделев. Не единствено поради неговите качества, а и като човек. Той е необикновено добър, има извънредно огромно сърце и наличие като персона. Да не забравяме, че с помощта на него ние ще играем в Европа. Имаме отговорност към него. Тошко се усеща добре, през вчерашния ден беше на Коматево. На 25 юли той има обзор и това ще бъде направена оценка на неговото положения. Последната дума имат лекарите ", разгласи още експертът.

" Мартин Секулич е извънреден състезател, който може да ни помогне доста на Ботев Пд. След Атанас Илиев ние не сме имали нападател, който да има такива индикатори. Той идва след една дълга отмора. Нямах желание да го пущам против Ботев Враца в самото начало на второто полувреме. Радваме се, че той е с нас, тъй като беше извънредно мъчно да намерим нападател в границите на нашия бюджет “, счита Валентич. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР