Това се случва в деня за размисъл Кметът на турския

...
Това се случва в деня за размисъл Кметът на турския
Коментари Харесай

Вотът в Турция: Кметът на Бурса казва на изцелниците за коя партия да гласуват

Това се случва в деня за размисъл

Кметът на турския град Бурса Мустафа Бозбей разгласява видеопослание, с което се обръща към българските изселниците и намерено пропагандира за избрана партия. Клипът се появи в профила на Бозбей в деня за размисъл, събота. 

Турският град с най-вече секции в южната ни съседка. В Бурса живеят близо 3,15 млн. души. Това е и градът с най-вече изселници в Турция. 

" Скъпи мои сънародници с двойно поданство, приканвам ви да упражните правото си на глас на следващия ден на парламентарния избор, който се организира в България. Призовавам ви да подкрепите партията с номер..., която от години пази вашите права и се бори за вас. Говорете и с вашите близки, съседи, другари, с цел да ги убедите да отидат до урните, тъй като това е единствената групировка, която мисли за вашето бъдеще. Всеки глас е от голяма важност, с цел да може повече депутати да влязат в Народното събрание. Аз, като кмет на Бурса, Ви апелирам да го извършите. И имам вяра на Вас, че ще отидете до урните и ще подкрепите номер (...) ", споделя Бойзбей.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР