Това се случва броени часове преди ГЕРБ да предаде властта

...
Това се случва броени часове преди ГЕРБ да предаде властта
Коментари Харесай

Гербаджии пак превзеха тв ефира тази сутрин в най-гледаното време

Това се случва броени часове преди ГЕРБ да съобщи властта на новия длъжностен кабинет. Припомняме ви, че България падна с още едно място по независимост на словото и в този момент е на " почетната " 112-та позиция.

Томислав Дончев за полета с пилетата и фурмите: „ На този аероплан имаше медицински консумативи и фурми. Ако е продавал фурми, не мога да знам. Поканете Иван Ангелов и го питайте. Създадохме организация по систематизиране на тази храна. Не мога да отговоря, или индивидът е направил неточност или има други фурми. Докладът за възобновяване не е публично показан в Брюксел. Не е редно едно държавно управление с една седмица да го пуска. Първа задача е да не се не помни, че ние сме в пандемия. Трябва да се продължат ограниченията с пандемията. Трябва да се провеждат изборите, което няма да е лека задача “.

Даниел Митов не даде отговор за какво 10-годишното ръководство на ГЕРБ е позволило да има олигарси, за които приказва през вчерашния ден Бойко Борисов. „ Има кръгове, които се утвърдиха и въздействат върху властовите решения. След приватизацията се оформиха тези кръгове. Въпросът е да успеем, последователно с другите партии по какъв начин е подредена страната и по какъв начин комуникира с бизнеса. Държавата се пробва да помогне на всички. Дали съумява е различен въпрос. Премиерът ще задълбочи своята теза за олигархията, когато стане въпрос за това. Има хора с доста пари, които са ги натрупали при започване на прехода, като те са се опитвали да въздействат. Сега тази опция им е отнета и те си връщат. Подобни комисии на Мая Манолова, това безумство е опит за селски арбитражен съд. Последното съвещание беше цялостен цирк. Когато се вършат такива комисии те се вършат по правила. Борисов сподели, че ще изкара мандата и ще си отиде в партията. Без Борисов Народното събрание се провали да сформира кабинет.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР