Това се случи с моята градина миналата пролет! Преди две години

...
Това се случи с моята градина миналата пролет!
Преди две години
Коментари Харесай

Това се случи с моята градина миналата пролет

Това се случи с моята градина предходната пролет!

Преди две години наследих от дядо си лятна вила. Трябваше да пътувам много, с цел да стигна до нея. А и външността й бе надалеч от красивите вили. Снимки, на които толкоз постоянно се срещат в интернет.

Въпреки това, това парче земя с дребна пристройка ме прави доста щастлива! Заедно със брачна половинка ми взехме решение да поставим старания, с цел да превърнем този сектор в комфортно, практично и красиво място за отмора.

Пари за прекрасен ремонт нямахме, само че в двора на вилата намерихме плевня, в която имаше 7 ненужни палета, деликатно оставени от дядо ми. Преди повече от 10 години точно на тези палети са били докарани тухлите за тази къща и от този момент те са местени напразно от единия ъгъл на двора до другия, а най-после са отнесени в плевнята.

Така или другояче си зададохме въпроса: “Какво можем да създадем с тези палети ”? Разбира се, можеше просто да ги използваме за дърва, само че със брачният партньор ми взехме решение да подходим по изобретателен метод и в този момент нашето място е просто неузнаваемо.

Подготвихме 11 невероятни хрумвания за това какво можете да извършите от елементарни дървени палети. Резултатът сигурно ще ви въодушеви!

1. Искате да купите красиви саксии или сандъчета за засаждане на цветя? Въпреки това, поради тяхната цена, е немислимо да оставите такава облага в къщата без контрол, изключително в случай че не сте доста сигурни в съседите.
Този проблем може да бъде решен благодарение на палети. Те ще наподобяват ужасно с цветя на верандата или като цветно оформление в градината. В същото време такива кутии са много здрави и постоянни!

2. Идеалният материал за създаване на вила или дървена ограда са товарни палети. Това е може би най-изгодният и на ниска цена вид.

3. Или може би сте мечтали за люлка отдавна?

4. Това е просто идеално решение за феновете на градинарството! Тази скамейка за градинарство, направена просто и бързо, наподобява извънредно и в това време ще трае задоволително дълго.

5. С помощта на палети можете да оформите ограда по собствен усет, която освен да отделя двора от улицата, само че и като разграничаване на зони в самата градина.

6. Ако и вие, като мен, желаете да се отдадете на развъждане на зеленчуци и плодове, в личния си двор, то този метод е единствено за вас.

Тези кревати от дървени палети без подозрение ще обезпечат на вашия двор непорочност, също така плевелите ще бъдат в пъти по-малко!

7. Не знаете къде да съхранявате греблата, лопатите, метлите, които са разхвърляни по земята или са подпрени някъде? Обърнете внимание на този елементарен способ. Просто вижте по какъв начин икономисва място!

8. И с помощта на дървените палети можете да украсите с цветя една от грозните огради.

Ако има места на оградата, които бихте предпочели да скриете, можете да го извършите благодарение на растения, засадени в палети, които са закрепени на оградата.

9. Колко забавно и автентично наподобява това цветно легло на доста равнища! Не е мъчно да се направи и не лишава доста време.

10. Градински мебели, пейки, шезлонги в задния двор на къщата – всички те могат да бъдат съединени от общоприетите дървени модули, като конструктор лего.

11. Удобни уреди във тип на сгъваема маса на стената на гаража, дървени стелажи за саксии за цветя и билки и още доста, които могат да създадат живота на градинаря по-лесен. Вече помислихте ли какво да извършите от дървените си палети?

Не единствено ще спестите пари, а ще постигнете неповторим дизайн и опция да покажете креативните си качества.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР