Това се случи с клиент на компанията от Обединеното кралствоКутията

...
Това се случи с клиент на компанията от Обединеното кралствоКутията
Коментари Харесай

Да си поръчаш iPhone от Apple и да получиш… фалшификат с Android

Това се случи с клиент на компанията от Обединеното кралство

Кутията на iPhone 15 Pro Max не буди съмнение, че пратката е лъжлива
(снимка: theEdmard / Reddit)

Необичайно потребителско преживяване споходи английски жител в опит да си купи автентичен iPhone от уеб страницата на Apple. Вместо това на неговия адрес дойде фалшификат под ръководство на Android.

Потребител на Reddit от Обединеното кралство с псевдоним споделя по какъв начин е платил за iPhone 15 Pro Max на формалния уеб страница на Apple, само че в последна сметка е получил подправен китайски смарт телефон с Android от куриерската работа DPD на 11 ноември.

Опаковката не буди съмнение у получателя, само че той незабавно разпознава фалшификата по други белези като протектора за екрана и самия екран. Операционната система Android, маскирана като iOS, работи неприятно и непрекъснато генерира неточности. Камерата забива при промяна на режимите на снимане. YouTube, TikTok и други приложения са авансово конфигурирани на смарт телефона.
още по темата
„ Първо си помислих, че DPD са го създали, само че те ме увериха, че кутията е вярно запечатана, в никакъв случай не е била отваряна или манипулирана, тъй че не може да са те… ”, споделя theEdmard в профила си в Reddit.

„ Тогава си помислих, че може да е от страна на доставчика? Лудото е, че цялата пратка можеше да бъде проследена през уеб страницата на Apple, номерът за следене на кутията и всичко съвпадаше, тъй че процесът въобще не беше нарушен от Apple. Много забавно ”, чуди се англичанинът.

Техническата поддръжка на Apple споделя на злощастния клиент, че ще ѝ трябват два работни дни за инспекция на случая.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР