Това се посочва в дневния анализ за ситуацията в Украйна

...
Това се посочва в дневния анализ за ситуацията в Украйна
Коментари Харесай

ISW: Лукашенко прави отстъпки с оръжие за Путин, за да не пипа армията

Това се показва в дневния разбор за обстановката в Украйна на Института за проучване на войната (ISW).

Лукашенко също по този начин съобщи, че беларуският държавен Мински авто цех е почнал да създава съставни елементи за поддръжка на съветските артикули КАМАЗ (руски производител на тежкотоварни камиони) и изрази подготвеност да помогне на Русия да създава електронни съставни елементи, с цел да размени изгубения западен импорт.

Лукашенко също така съобщи, че Беларус извършва 100 % от съглашения за съдействие в региона на защитата и сигурността, които Беларус и Русия са договорили " преди три месеца ". Какви са споразуменията не излиза наяве.

Допълнителните Су-25 и елементи от камиони евентуално не са сериозен материал за триумфа на дълготрайните военни старания на Русия. Кремъл може да командва беларуски заводи и да ги преоборудва, с цел да създават сериозни материали, от които съветската войска се нуждае, без значение от изказванията на Лукашенко. Руснаците може също по този начин да се стремят да пренасочат съветските заводи, които сега вземат участие или са оборудвани за производството на Су-25 и камиони, с цел да създават по-спешно нужни материали. ISW по-рано допусна, че съветските сили са почнали да употребяват беларуски подготвителни полигони и треньори, с цел да образоват мобилизирани руснаци, с цел да компенсират влошения потенциал за образование на Русия, написа още News.bg.

Лукашенко удостовери, че Беларус е изпълнила повече стратегии за интеграция на съюзната страна - отбелязвайки прогрес в непрекъснатата акция на Кремъл за напън за формализиране на руско-беларуската съюзна страна в продължение на десетилетия. Лукашенко съобщи на 17 февруари, че Русия и Беларус са изпълнили 80 % от 28-те стратегии на съюзната страна, в това число стратегии за митниците и налозите - доста достижение в акцията на Кремъл за формализиране на съюзната страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР