Това се очакваше. Сърбия не е излизала от Македония от

...
Това се очакваше. Сърбия не е излизала от Македония от
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Опитват да узаконят еднополовите бракове в България

Това се очакваше. Сърбия не е излизала от Македония от 1913 година. Македонизмът е сръбска политическа теория, сподели в предаването " Лице в лице " по бТВ депутатът от Обединени патриоти Славчо Атанасов във връзка усилването на сръбското въздействие в Македония.

Идеята на сърбите е - щом македонците не могат да бъдат сърби, дано да не бъдат и българи, добави той.

Ходил съм десетки пъти в Македония. Истината е, че безусловно всички медии в Македония са под сръбско въздействие. Това население страда от така наречен еничарски комплекс. Това са рецидивите на сръбското въздействие там, съобщи Атанасов.

Сръбските управляващи с огън и меч в предишното прогонват огромна част от българското население в Македония. В България всеки е обвързван с Македония или с гроб или с люлка – или има близки починали във войните за национално обединяване, или има родственици там, уточни депутатът от Обединени патриоти.

По думите му, се прави опит с промени в Закона за отбрана от домашно принуждение да бъде дадена опция да се узаконят еднополовите бракове.

В параграф 19, точка 3 от закона се споделя " съпружеските права при брак на две пълнолетни лица ", а не " брак на мъж и жена ". Това отваря необятно вратата за еднополовите бракове. Същността на един брак съгласно българския морал и обичаи е да се продължи родът, да се сътвори семейство. Бъдещият политически конфликт ще бъде не толкоз сред десница и левица, а сред консерватизма и неолиберализма. В един миг последователите на еднополовите бракове ще изискат да отглеждат деца. Те няма да знаят към кого да се обръщат с " баща " и към кого с " майко ". Това е комплициран психически проблем, сподели още Славчо Атанасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР