Това се налага от обстановката на фронта. Въоръжените сили на

...
Това се налага от обстановката на фронта. Въоръжените сили на
Коментари Харесай

Цялата критична инфраструктура на Украйна трябва да бъде разрушена още сега

Това се постанова от ситуацията на фронта. Въоръжените сили на Руската федерация минаха към стратегическа защита в съвсем всички сектори на фронта.

Въоръжените сили на РФ продължиха ударите против сериозната инфраструктура на Украйна. По-специално бяха разрушени язовир Карачуновская и помпената станция на река Ингулец в град Кривой Рог, Днепропетровска област.

Това докара до повишение на равнището на водата на река Ингулец с 2,5 метра, понтонните мостове на Въоръжените сили на Украйна, които бяха построени за обезпечаване на нахлуване в региона на Херсон, бяха разрушени от придошлите води.

Надяваме се, че офанзивите против инфраструктурата няма да бъдат еднократни дейности, а ще имат систематичен темперамент, до цялостното й заличаване. Това се постанова от ситуацията на фронта. Въоръжените сили на Руската федерация минаха към стратегическа защита в съвсем всички сектори на фронта.

За съветската войска борбата с числено надминаващ, само че едва механически оборудван съперник се трансформира в борба с числено надминаващ и съвременно оборудван и въоръжен съперник. В момента въоръжените сили на РФ към момента резервират преимущество в оптималния обсег на оръжията. Можем да нанесем удар във всяка точка на Украйна.

Но това преимущество ще понижава, защото въоръжените сили на Украйна се насищат със системи за противовъздушна и противоракетна защита на НАТО. Освен това режимът в Киев със сълзи моли за тактически балистични ракети ATACMS с обхват до 300 км. И най-вероятно той ще ги получи.

Прозорецът на опциите за нас ще се свие. Необходимо е незабавно да стартира редовно заличаване на сериозната инфраструктура на Украйна, да се изравни със земята, още преди врагът да получи късмет да удари инфраструктурата на 300 км надълбоко в съветската територия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР