Това се казва в позиция на заместник-председателя на ВМРО –

...
Това се казва в позиция на заместник-председателя на ВМРО –
Коментари Харесай

ВМРО: Готови сме с нови текстове в НК за неизбежната отбрана

Това се споделя в позиция на заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване и заместник-председател на ПГ „ Обединени патриоти “ Искрен Веселинов, оповестена във „ Facebook “.

Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ от години се бори за разширение на института неизбежна защита. Това е приоритет и на другите две партии от обединението. Ето за какво нарочните промени в Наказателен кодекс са заложени и в програмата на Обединени патриоти за 44-тото Народно събрание. Случаят с доктор Димитров, който умъртви Жоро Плъха в опит да отбрани собствеността си, е просто следващият образец, че моментът да се упорства за неотстъпчивост е настъпил, се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация.

Не приказваме единствено за нахлуване в дома ти или за нахлуване, заплашващо живота ти – белким, в случай че нападението заплашва да те осакати (например пребиват те с колове) е по-добре. Или, в случай че тайфа маргинали пробват да изнасилят момиче, написа във фейсбук депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

Знам, че не трябва да се връщаме към правото на Дивия запад, а да се откри нужният баланс и правдивост, което е доста мъчно, акцентира той.

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация работят с специалисти в региона на наказателното право и имат подготвени текстове, които при единодушие от страна на съдружните сътрудници в Оперативна програма могат да бъдат импортирани още през днешния ден.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР