Това се казва в позиция на т. нар. Ние идваме

...
Това се казва в позиция на т. нар. Ние идваме
Коментари Харесай

”Ние идваме”: В спешен порядък да бъде извикан посланика на Руската федерация в МВнР

Това се споделя в позиция на така наречен " Ние идваме " във Facebook. В нея се прецизира още:

Подобно искане надвишава рамките на двустранните договаряния, в които взе участие Русия сега и директно визира националната ни сигурност.

Липсващата или мудна реакция от страна на българското външно министерство в никакъв случай не е помогнала и не ни е икономисала униженията да останем без природен газ, поради спор в предишното сред Украйна и Русия, нито нелегално нарушение на въздушното ни пространство от военни самолети на Русия, нито подигравката с историческата ни памет за основаването на славянобългарската ни писменост.

България в никакъв случай не е представлявала опасност за Русия, в противен случай приема всяка година съветски туристи и поддържаме положителни връзки с съветския народ. За сметка на това Руската федерация усили и усъвършенства неведнъж въоръженията си в акваторията на Черно море. Предизвиква неразбиране обстоятелството, че съгласно съветската дипломация съюзническата инфраструктура на НАТО в България и Румъния наподобява провокира по-голяма паника, в сравнение с армията на натовска Турция.

Очакваме в незабавен порядък да бъде извикан посланика на Руската федерация в Министерството на външните работи, с цел да даде разяснения по претенциите на Русия към българската национална сигурност и външнополитическите организации, в които участваме. Очакваме министъра на външните работи на Република България да излезе с ясна и суверенна позиция против намесата в националната ни сигурност.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР