Това също така поставя пречка и пред албанското досие, коментира

...
Това също така поставя пречка и пред албанското досие, коментира
Коментари Харесай

ЕС – Западни Балкани: фиаско на срещата на върха

Това също по този начин слага спънка и пред албанското досие, разяснява Euronews.

Разочарованите водачи на тези две страни от Западните Балкани даже допускат сред редовете, че България просто работи като доверено лице на други членки на Европейски Съюз.

„ Това, което се случи в този момент, е сериозен проблем и сериозен удар за Европейски Съюз. Губим скъпо време, което нямаме! Заявявам в този момент, че моята страна, Северна Македония и Република Албания, както и целият район, не могат да бъдат блокирани в тази обстановка заради обстоятелството, че една страна просто не е в положение да координира дейностите си и да отблокира европейския път за нас.

Не би трябвало да разрешаваме двустранните въпроси да се трансфорат в многостранен проблем “, сподели министър председателят на Северна Македония Димитър Ковачевски, а албанският му сътрудник добави, че Европейски Съюз „ изгуби страхотна опция да стабилизира обстановката в Югоизточна Европа ".

„ Руската експанзия против Украйна получава спомагателна великодушна и непоискана помощ от страна от НАТО, България, която дестабилизира друга страна от НАТО, Северна...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР