Това съобщиха за Varna24.bg приятели на семейството, които публикуваха и

...
Това съобщиха за Varna24.bg приятели на семейството, които публикуваха и
Коментари Харесай

Красивата Симона, която пострада тежко при инцидента на спирка Тракия, се нуждае от кръв


Това оповестиха за Varna24.bg другари на фамилията, които разгласиха и апел в групата " Виждам те КАТ-Варна ".

В петък от МБАЛ " Св. Анна " оповестиха за медията ни, че момичето е нормализирано, само че към момента в тежко положение. Припомняме, че след злополуката Симона бе настанена в Реанимация с тежка черепно-мозъчна контузия, контузия на гръдния панер и крайниците дружно с 28-годишен мъж, който също пострада доста тежко и в началото също беше с заплаха за живота. Впоследствие той беше нормализиран и след подобрението му изместен в отделението по Ортопедия.

По информация на околните и все още Симона е в кома, а всички се молят час по-скоро тя да преодолее сериозния миг и да се усъвършенства.

Предвид идните голям брой интервенции обаче, другари на Симона започнаха още от през вчерашния ден да подаряват кръв с апела към всеки, който има опция да го направи, да се включи, защото борбата за възобновяване на 14-годишното момиче ще е дълга и тежка.

Всеки, който има опция и предпочитание да подари кръв може да го направи в кръвния център, който се намира в дворана МБАЛ " Св. Анна ", с уточнението, че подарява за Симона Петрова Костадинова, а по-късно да занесе бележката в отделението по Реанимация към болничното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР