Това съобщи пред NOVA NEWS депутатът от Продължаваме промяната -

...
Това съобщи пред NOVA NEWS депутатът от Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Михал Камбарев: Президентът има избор и няма конституционна криза

Това заяви пред NOVA NEWS депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Михал Камбарев, който разяснява последните политически събития. 

 

" Президентът има задоволителен избор за служебни министър председатели. Мисля, че още веднъж се опита да вкара ужас в страната и още веднъж преди избори. Помним негови изявления, че страната ще банкрутира. Сега твърди, че ще изпаднем в конституционна рецесия. Списъкът за служебни министър председатели е от 10 индивида. Президентът има избор и няма конституционна рецесия ", добави той.  

" След изборите ще търсим партньоства с партии, които иксат същински промени. Това е повода да отиваме на избори - ГЕРБ и Движение за права и свободи не желаят промени на никое място. Виждаме и през днешния ден службите по какъв начин си спретнаха предизборна акция в Агенция " Митници ". Г-жа Петя Банкова уволни 20 митничари по сигнал за корупция от Австрия. Последните дни бяха хванати рекордни количества опиати. Днес госпожа Банкова трябваше да се срещне с посланика на Австрия, с цел да обсъдят идването на австрийски митничари, които да оказват помощ. И тъкмо през днешния ден се организира тази акция. Хората се питат за корупция ли става въпрос, а медиите излизат със заглавия - Арестуваха шефката на Агенция " Митници ". Г-жа Банкова не е задържана. Същата предизборна акция видяхме преди локалните избори. Тогава нападнаха машинното гласоподаване. Днес нещата се повтарят и ДАНС прави предизборна акция ", безапелационен бе Михал Камбарев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР