Това са зодиите, за които ще има промяна в любовта

...
Това са зодиите, за които ще има промяна в любовта
Коментари Харесай

3 щастливи зодии, които да очакват любовни изненади през септември

Това са зодиите, за които ще има смяна в любовта през септември. За едни тя ще е извънредно позитивна, за други не чак толкоз.
Но за всички идва обич... същинска, непринудена и носеща доста благополучие. Ето кои са зодиите, които ще се радват на любовна смяна през месец септември.
Рак

Най-неочакваното нещо ще ви се случи в любовта. Сещате ли се за огромна обич от предишното ви, за която постоянно сте се питали " Какво ли би било, в случай че още бяхме дружно? ". Животът е забавен тъкмо, тъй като ни сервира изненади тогава, когато минимум чакаме. Голяма и същинска обич от предишното ще се завърне при вас с претенциите, че желае доста повече от това, което сте имали. Ще бъде друго и щастливо, единствено в случай че отворите сърцето си... можете ли да вярвате на този човек?

Дева

Кратките връзки са ваш специалитет, само че към този момент ви е омръзнало да губите времето си с хора, които нямат съществени проекти за бъдещето. И тъкмо, когато най-вече желаете човек, с който да създадете семейство... подобен ще се появи на хоризонта още в края на месец септември. Изглежда, че любовта не ви е не запомнила, а просто е изчаквала верния миг, в който да се появи. За първи път в живота си ще усетите, че любовта, която сте разкрили, е ЕДИНСТВЕНАТА.

Риби

Няма по-щастливо време от това, в което сме влюбени. Следващите месеци за вас ще са същинско любовно премеждие, което ще ви замае и ще ви даде вяра, че същинската обич съществува. Ще се радвате на извънредно доста внимание, доста дребни подаръчета и изненади, от които ще ви се подкосяват краката. Няма да загатваме доста за това какъв брой пристрастеност ще изпитате през този интервал... просто изчакайте и се надявайте септември да мине по-бързо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР