Това са зодиите, за които късметът работи на пълни обороти.

...
Това са зодиите, за които късметът работи на пълни обороти.
Коментари Харесай

Четири зодии ще спечелят от лотарията през октомври

Това са зодиите, за които шансът работи на цялостни обороти. Ако сте една от тези зодии, бъдете сигурни, че ви чакат забавни събития този месец, които включват шанса ви. Не си го пропилявайте!

Овен

Винаги сте желали да имате свободата да стартирате личен бизнес, само че постоянно пречката е била началният капитал. Трябва да знаете, че единствено този, който търси решения, намира верните пътища към триумфа. Ще спечелите не дребна сума пари от лотарията, в случай че опитате шанса си навръх 15-ия ден от месеца. Оглеждайте се за знаци и се доверете на интуицията си през този ден.

Близнаци

Няма по-голямо благополучие от това да подсигуриш всичко за фамилията си и да не се притесняваш нито за храната на трапезата, нито за сметките вкъщи. А какво ще се случи, в случай че имате и доста повече – толкоз, че да може да обиколите света и да видите всичките му чудеса? Късметът ви ще е най-силен при започване на месеца, а това, за което би трябвало да се оглеждате е – алена постройка. Знак, който ще ви подскаже, че шансът ви ще проработи някъде тук...

Везни

Често сте си мечтали какво ли би било, в случай че имахте милион... На какъв брой хора бихте помогнали, по какъв начин бихте зарадвали околните си и по какъв начин с наслада бихте напуснали работата, която не ви е драговолно. Може би скоро това ще се случи, само че би трябвало същински да повярвате в шанса си. Бъдете смели и не пестете пари за билетчета, тъй като в първата половина на месеца, може да попаднете на най-голямата си изненада в живота до момента. Вземете шанса си от място, която е близо с обичан ваш парк или градинка.

Козирог

Мечтаете за в действителност екзотично и огромно пътешестване, за което мъчно може да съберете пари и да си позволите да осъществите тази своя фантазия. Към края на новия месец безусловно си вземете билет като изберете цифрата ПЕТ - петото под ред, или в 17:00 ч... всичко обвързвано с това число. Не казвайте на другари, за които имате чувството, че могат да ви завидят със завист и да скапват частичка от щастието ви. Споделете единствено на най-близките.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР