Това са ценностите на Българския хелзинкски комитет и неговите кресливи

...
Това са ценностите на Българския хелзинкски комитет и неговите кресливи
Коментари Харесай

Карлос Контрера към БХК: Вие промотирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници

Това са „ полезностите " на Българския хелзинкски комитет и неговите кресливи представители, безапелационен е Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация. Снощи той написа пост във фейсбук, в който съобщи, че чака " страната и всички виновни институции да подхващат неотложно ограничения с цялата мощност на закона, след следващия случай на подигравка от страна на транссексуални и ЛБГТ човеци над дете с увреждания ".

Днес Контрера пусна и отворено писмо до „ правозащитната " организация, която е под патронажа на Красимир Кънев.

Повод за реакцията е скандално видео, публикувано в интернет, на което се вижда по какъв начин травеститът Емили (номиниран/а/о за „ Човек на годината " от БХК!) води на каишка момче с забележими ментални дефицити и му подмята предмети, които то да носи като куче. Всичко това се разиграва под зорките погледи на „ Чеченеца " и „ Тошо куката " в пловдивски МОЛ.

За никого към този момент не е загадка, че вместо да защитавате правата на индивида, Вие промоцирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници, акцентира Контрера.

Председателят на групата общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет обръща внимание на премиите, които БХК раздава на „ заслужили " фигури в България. Сред тях е килърът на българско момче Джок Полфрийман, освободен предварително от пандиза, с помощта на правната отбрана на Кънев и подопечното му Неправителствени организации и Емили Йорданова. Последното стана скандално известно със систематичното нарушение на законите, карайки тротинетка с превишена скорост по автомагистралата. За това то/той/тя вместо наказване, получи обществено подучване от БХК, отбелязва той.

" Тази година може да премиите Чеченеца и Тошо куката. Догодина може да връчите премия и на някой наркодилър или изнасилвач, Ваше право е да затъвате в моралната кал, в която се въргаляте и грухтите със удовлетворение. Емили ги направи известни с това, че вземат участие във видеото и дават добър образец на нашите деца. Чеченеца и Куката са насилници, съвършен контингент за Вашата човеколюбива организация ", написа още в писмото си Контрера.

Въпреки посочените публично неприемливи образци за поощряване на незаконните прояви на контингента на БХК, общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация се обръща към Красимир Кънев с зов:

... Очаквам от Вас един път най-малко да постъпите като хора и обществено да заклеймите държанието на разбеснелия се рус травестит, както и да отнемете обществено премията „ човек на годината " от това създание, с цел да бъде срамът Ви най-малко малко по-малко.

Вътрешна македонска революционна организация припомнят, че Карлос Контрера е измежду първите обществени персони, които през вчерашния ден реагираха по скандалния случай. И допълват, че в своя профил във фейсбук той прикани страната, в лицето на всички, имащи отношение институции, да реагира и да приложи цялата тежест на закона.

Днес на постоянното съвещание на СОС като ръководител на групата на Вътрешна македонска революционна организация той ще повдигне тематиката и пред сътрудниците си от Столична община, прецизират от Вътрешна македонска революционна организация.

Публикуваме цялостния текст на писмото на Карлос Контрера до БХК:

Отворено писмо

Неуважаеми господин Кънев,

Вашата организация, наречена Български хелзинкски комитет, за следващ път потвърди своята неплатежоспособност. За никого към този момент не е загадка, че вместо да защитавате правата на индивида, Вие промотирате убийци, гейове, лесбийки и родоотстъпници.

Неуважаеми господин Кънев, награденият от Вас с грамота „ Номинация за човек на годината " - всъщност травестит Емили Йорданова, дружно със своите другари „ Чеченеца " и „ Тошо куката " и други очевидно престъпни видове се гавриха обществено с човек, дублирам човек, със специфични потребности. Завързаха го и го разхождаха като куче. Хвърляха му предмети, с цел да им ги носи като куче. Извършиха това със закани и напън. Извършиха го на обществено място, снимаха и пуснаха тази подигравка в обществените мрежи. Всичко това за сеир. Всичко това за повече лайкове и повече внимание.

Неуважаеми господин Кънев, откакто Вашата организация преди няколко години номинира килъра Джок Полфрийман, в този момент има още с кого да се похвалите - Емили Йорданова, герой за правата на индивида. Наградили сте я с грамота през 2021 година и тя се гордее с това. Тази година може да премиите Чеченеца и Тошо куката. Догодина може да връчите премия и на някой наркодилър или изнасилвач, Ваше право е да затъвате в моралната кал, в която се въргаляте и грухтите със удовлетворение. Емили ги направи известни с това, че вземат участие във видеото и дават добър образец на нашите деца. Чеченеца и Куката са насилници, съвършен контингент за Вашата човеколюбива организация.

Гордеете ли се господин Кънев? Защитихте ли правата на индивида? Защитихте ли правата на това дете и достолепието на неговите родители? Утре, когато отново излезете да менторствате по медиите за права на индивида, си спомнете за лицето Тихомир/Емили/Мелиса и за неговото държание.

В умозаключение, въпреки без особена вяра, чакам от Вас един път най-малко да постъпите като хора и обществено да заклеймите държанието на разбеснелия се рус травестит, както и да отнемете обществено премията „ човек на годината " от това създание, с цел да бъде срамът Ви най-малко малко по-малко.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР