Това са три специални зодии, които всеки от нас има

...
Това са три специални зодии, които всеки от нас има
Коментари Харесай

Имаш връзка с Близнаци, Везни или Водолей? Трябва да знаеш това...

Това са три специфични зодии, които всеки от нас има в живота си. Те са положителни другари, в любовта са прелестни, само че и имат своите странности. Ето какво би трябвало да знаеш, в случай че обичаш човек с една от тези три зодии - Близнаци, Везни и Водолей.

5 неща, които Близнаци, Везни и Водолей вършат в любовта:

1. Забравят за себе си и стартират да живеят за другия. Все още търсят внимание и чакат похвали от обичания човек, само че са подготвени да зарежат всичко поради него и го слагат преди всичко.

2. Не дават на никой да се приближи до половинката им. Собственически въодушевление са и не разделят с никого любовта си!

3. Преглъщат обидата в името на любовта. Не се цупят и не са от зодиите, които постоянно намират мотиви за кавги. Напротив, осъзнават, че това не е верният път да запазят сърцето на обичания си човек.

4. Правят всичко допустимо, с цел да запазят пламъчето живо. Измислят сантиментални пътувания, вършат изненади и през целия си живот намират метод да поддържат искрата жива.

5. Следят колегата си и се пазят от изневери. Много са мнителни и няма да оставят нещата по този начин, в случай че усетят, че има нещо...

3 неща, които Близнаци, Везни и Водолей желаят от колегата си:

1. Да не ги наблюдават изкъсо, макар че самите те вършат това, тъй като постоянно са несигурни. Но на същото отвръщат доста остро и можеш да ги загубиш, в случай че си прекомерно подозрителен към тях.

2. Искат да са водещите в една връзка. Не обичат да бъдат командвани и съвсем постоянно поемат контрола върху фамилията. От тях зависи съвсем всяко едно решение.

3. Искат индивидът до тях да им обръща задоволително внимание и да НЕ ги подценява поради работата си. Това ги влудява и нито ще го схванат, нито ще го одобряват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР