Това са само част от темите в предаването Честно казано

...
Това са само част от темите в предаването Честно казано
Коментари Харесай

В “Честно казано с Люба Кулезич”: Емблема на злоупотреби ли е “Ма...

Това са единствено част от тематиките в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " довечера по.

 

Ето какво ще видите:

 

Преструва ли се страната, че проверява лечебните заведения, на които е владелец? Ще се трансформира ли " Майчин дом " в емблема за злоупотреби, до момента в който министри и проверяващи органи се вършат на разсеяни? В студиото влизат дръзналите да приказват за шокиращата реалност в най-голямата акушеро-гинекологична болница - доктор Елена Георгиева и доктор Лидия Гергова. 

 

На предизборния кръстопът ви срещаме с досегашния ръководител на Сметната палата Цветан Цветков - дръзновен админ, който осем години отговаряше за харчовете на държавната пара. Разкритията за злоупотреби обаче внезапно го направиха неуместен за депутати в една безпринципна парламентарна сглобка. Сега Цветков е претендент за нашето доверие и за кметския пост в влиятелния столичен регион " Лозенец ". 

Почти 10 година по-късно аферата " КТБ " освен не е завършила, само че придобива и невъобразим цинизъм. В студиото на " Честно казано " влиза Георги Христов - някогашният изпълнителен шеф на съборената банка-гигант, който се е изправял против глутница от мераклии освен да оглозгат активите за милиони, само че и да заличат следите си. Следват обстоятелства! На вниманието на тогавашните антикорупционери, настоящи ръководещи. 

В предизборната блъсканица в срещаме още с адв. Петър Славов от групата за напън в 43-ия парламент. Дейният държавник дръзна да се кандидатира за общински консултант в София без политическа настойчивост и с оправданото самочувствие за поредност в осъщественото до момента. Готово ли е обществото ни да промотира персони, пожертвали личното си време за дела - ще разберем 10 дни след края на този диалог.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР