Това са разговорите в една коалиция. Това е коалиция без

...
Това са разговорите в една коалиция. Това е коалиция без
Коментари Харесай

Лорер: Пеевски се промени за добро. Позициите, които защитава сега, са същите като нашите

„ Това са диалозите в една коалиция. Това е коалиция без съдружно съглашение. Причината да го нямаме е ясна. Движение за права и свободи не са в тази коалиция, бих ги определил като подкрепяща съпротива. Имат министър на външните работи. Самият вътрешен министър се оказа, че се употребява извънредно с поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи “.

Това сподели в „ Тази заран “ депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер.

Областните структури на партията започнаха да издигат кандидатурата на Делян Пеевски за ръководител на придвижването

Относно поръчката на Делян Пеевски, че може да се оправи като министър-председател , Лорер сподели, че България не може да има министър председател, който е обект на интернационалните наказания.

„ Политиката е динамично занимание, позициите на партиите и техните водачи се трансформират. В случая на Пеевски те се трансформират за положително. Той стана представител на европейските полезности, както за тяхната партия, по този начин и за цяла България. Позициите, които пази сега, са същите, които отстояваме и ние. Това е ролята, която си е избрал и ролята, която неговата партия му е отредила. Той не е представител на болшинството, а на Движение за права и свободи и персоналната си позиция “, добави Лорер.

Въпреки спречкванията сред партиите, които поддържат кабинета, не се чака вотът на съмнение да мине

По думите му президентът се държи като политически водач в държавно управление в сянка.

„ Само че той няма нито държавно управление на слънце, нито на сянка. Не се е случвало в българската история президент да плаши с несъгласие на закон за бюджета . Важно е президентството да си влезе в ролята. То би трябвало да ни сплотява, а не да ни разделя и то няма роля в изпълнителната власт “, добави Лорер.

Според президента сме очевидци на серия от случки в региона на финансите

Той сподели още, че разискването да бъдат продавани държавни земи не е работа на президентската институция.

„ И да се е обсъждало, няма да се случи 2024 година Защо президентът се намесва? Изглежда дребнаво заяждане. Доколкото разбирам тези земи по този начин или другояче са се отдавали дълготрайно под аренда, тъй че се основава непотребна драма, която се основава към несъществуваща тематика “, разяснява Даниел Лорер.

Въпреки нарастването, родителите считат, че те са извънредно незадоволителни

Вижте целия диалог във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР