Това с кадрите отвън сме го слушали, вече пети път.

...
Това с кадрите отвън сме го слушали, вече пети път.
Коментари Харесай

Борисов за политическите мераци на Слави Трифонов: Поне 30 ще го издънят!

Това с фрагментите извън сме го слушали, към този момент пети път. Ние много хора докарахме извън. Пожелавам му триумф на Слави Трифонов. Демокрацията е това. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов разяснява поръчките на шоумена за нов политически план.
" Имаш 100 дни успокоение и по-късно започваш да консумираш и то с цялостна мощ проблемите. Ако му е сполучлива партията... Ние имаме над 1300 общински съветници, към стотина кмета, регионални шефове, министри и зам.-министри... Това са 3-4 000 индивида. Ще му дам един химикал да изброи трима и да се подпише под тях, че няма да го издънят. Със сигурност ще го издънят най-малко 30 ", акцентира той пред bTV. 
Премиерът разяснява и нестихващото неодобрение в редиците на Министерство на вътрешните работи. " Естествено, че желая да им се подвигат заплатите. В същото време трябват военни кораби, изтребители, техника. Вдигаме пенсиите, учителските заплати.
И аз съм бил с мушами и гумени ботуши и изгаряхме и се мажехме с дефламол. За това, че не им бяха купувани дрехи, дадохме над 30 млн. лева Вместо да се вършат планове за 80 мегавата за 1 милиарда, да са създали нови полицейски ръководства през годините ", съобщи Борисов. " 1 000 души имаме новоназначени служители на реда по селските региони, както обещахме ", добави министър-председателят.

" За няколко години успяхме да я възстановим една напълно компрометирана постройка и в този момент прокурорите от Софийски градски съд, от Софийска градска прокуратура ще получат следващата красива постройка, с цел да могат да работят в условия, в каквито заслужават. И това коства десетки милиони. Направиха се доста пожарни, полицейски ръководства ", уточни Борисов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР