Това решение е взето на една оргия с пици с

...
Това решение е взето на една оргия с пици с
Коментари Харесай

Борисов за ареста си: Решението е взето на оргия с пици с кр...

" Това решение е взето на една оргия с " пици с кристали ", доста уиски, бяло вино и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че правят противозаконни дейности. Точно тези хора, които са видно корумпирани, са се захванали да вършат правосъдна промяна. "

Това съобщи Бойко Борисов на брифинг на управлението на ГЕРБ в отговор на въпрос по какъв начин ще разяснява окончателното решение на съда, че карцерът му е бил противозаконен.


По телефона се чува по какъв начин споделят " Да му сложиш белезници! ". Петков споделя, че им била неприятна връзката - тоест пиарът им слаб, и като наказване отива да арестува нелегално моя пиар. Ми направи си по-добър, за какво би трябвало да влачиш дамата пред фамилията й, разяснява още експремиерът.

" Тая оргия, наздравица... Пици с кристали! Сега ми описаха всичко. Като паднат, всичко описват, нали знаете - българинът е нерешителен. Много уиски, бяло вино, заведения за хранене за хранене в Министерски съвет. Царете си мислят, че ще стоят там доживот ", сподели Борисов по адрес на някогашните ръководещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР