Това решение е взето на днешния Национален съвет на партията

...
Това решение е взето на днешния Национален съвет на партията
Коментари Харесай

До два месеца избират нов председател на БСП в Бургас, червените искат и оставка на правителството

Това решение е взето на днешния Национален съвет на партията

Българска социалистическа партия желае оставка на държавното управление и избори 2 в 1. Това каза водачът на партията Корнелия Нинова след извършения Национален съвет на партията. 

" Българска социалистическа партия е направила и оценка за деветте месеца живот на държавното управление. " От 80 закона са приели 11. Това е резултатът от държавното управление. Искаме оставка и избори 2 в 1. Характеризира се с липса на морал, национално изменничество, лобизъм в интерес на частни ползи, легализиране на корупцията. Правителството има две стратегии - публична - подправена, с пет целта Шенген, еврозоната, ПВУ, понижаване на инфлация, гласност при обяествени поръчки. По нито един няма значителен прогрес ", счита тя.

Тя съобщи, че в идващите дни Българска социалистическа партия ще изнесе разбор на работата на Министерския съвет, бранш по бранш. От 80 законопроекта са били признати единствено 11.

На Националния съвет е взето решение да има избори в локалните организации в София и Бургас. Припомняме, че общинският водач на алените в морския град Живко Господинов подаде оставка след локалния избор в края на октомври м.г. 

" " Взехме решения за цялостен цикъл от избори в София и Бургас. Наложи се да вземем това решение заради несъблюдение от градското управление на решения на националното управление. Не изключваме никого, социалистите в този момент вземат решение ", разяснява още водачът на Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия застава зад Никола Шмит като претендент за ръководител на Европейската комисия, сподели още Нинова. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР