Това разясни в кулоарите на парламента вътрешният министър Валентин Радев

...
Това разясни в кулоарите на парламента вътрешният министър Валентин Радев
Коментари Харесай

България Се Тресе! Спецчасти Нахлуха В Най-Нашумялото Предприятие! Радев Лично Съобщи, Че

Това обясни в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Валентин Радев за инспекцията на приходната организация в сдружението. Министерство на вътрешните работи, по думите му, взе участие постоянно, когато Национална агенция за приходите или различен държавен орган помоли.

По-рано през днешния ден някогашният боен министър Бойко Ноев разгласи, че чака " качулки " да влязат във компанията и дефинира обстановката като безвластие.

Докладът за " Емко " е позитивен, удостовери Радев.

Днес от министерството на стопанската система оповестиха, че Междуведомственият съвет по отбранителна промишленост и сигурност е взел единомислещо решение за възобновяване на лиценза.

В сферата на предпазване на муниции постоянно ще има условия, някой няма да е извършил всички наставления, уточни още Радев. Но задачата на неговото ведомство е да се съблюдават главните условия, с цел да няма произшествия, жертви и тежки последици. В случая " Емко " са изпълнили изискванията.

Вътрешният министър заяви също, че откогато е на поста, от май е разпоредил рутинно да се ревизират всички хранилища за муниции и оръжие. Ако тези инспекции доведат до по-добро запазване, съблюдаване на разпоредбите, е добре за всички, акцентира Валентин Радев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР