Това разказва младеж, чийто опит с наркотиците е вече от

...
Това разказва младеж, чийто опит с наркотиците е вече от
Коментари Харесай

Дрогата Кристали, Която Отключи Чудовището В Северин Пържи Мозъците На Все Повече Българи! Режат Крайници!

Това споделя юноша, чийто опит с опиатите е към този момент от 15 години.

" Кристалите " водят до самонаранявания или експанзия против близките, както и до тежки психози, споделят специалистите.

" Психозите са с налудни хрумвания и с халюцинации, при което те стават още по-агресивни, още по-разрушителни, тъй като се опасяват от преживяванията, които имат ", сподели шефът на Център за психологично здраве доктор Теменужка Матева.

От началото на годината в Мъжкото поделение на Центъра за психологично здраве в Русе, където се одобряват тежки случаи, от 150 души на възраст до 35 години единствено двама не са били на метаамфетамини.

" След една еднократна или двукратна приложимост извънредно нападателно върху стената на кръвоносните съдове влияят тези кристали, може да се стигне до гангрена, до некроза на меките тъкани, даже до ампутация на крак ", сподели доктор Светослав Иванов - психиатър.

Въпреки признанието на обвинявания в убийството на Виктория Северин Красимиров, че е използвал кристали, от полицията резервират безмълвие.

" Назначени са всички типове експертизи във връзка с Северин, включително и са му взети кръвни проби ", сподели основен контрольор Николай Кожухаров, началник-сектор " Противодействие на престъпната престъпност " в ОДМВР-Русе.

От началото на годината в Русе са хванати 25 дилъри на опиати.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР