Това равноденствие показва риска от Марсови събития - катастрофи, взривове,

...
Това равноденствие показва риска от Марсови събития - катастрофи, взривове,
Коментари Харесай

Пролетното равноденствие ни носи риск от катастрофи, взривове, агресия и военна опасност

" Това равноденствие демонстрира риска от Марсови събития - произшествия, гърмежи, експанзия, престъпни прояви и за жалост военна заплаха, като линията на Марс минава през Алфатар и наоколо до Шумен, Ямбол и Елхово, като въздействието е на практика по отношение на цяла Източна България, като тази същата линия визира Киев, Кишинев, Браила, Александруполис и остров Крит. "

За това предизвестява топастролъгт Филип Филипов на си. Ето цялостния текст без редактораска интервенция:

ПРОЛЕТНО РАВНОДЕНСТВИЕ: На 20.03 в 05:06 Българско време Слънцето навлиза в Северното полукълбо и Деня е тъкмо еднакъв на Нощта. Това е Свещеният миг за цялата година, тъй като това е началото на Слънчевата година! Помолете се за своето персонално богатство, за богатството на околните си, богатството на Българския народ и Цялото човечество, и Планетата Земя. Използвайте Добрата молитва, дадена от Учителя и 91 псалм. Колкото повече хора се апелирам за повдигането, спасението, здравето и хармонизацията на Човечеството, толкоз по-ефективно човечеството ще се повдигне и освободим от войните, обществените проблеми и житейските компликации.

Колективната молитва е доста значима в този миг, тъй като още при започване на месеца предизвестих в особено видео, че това равноденствие демонстрира риска от Марсови събития - произшествия, гърмежи, експанзия, престъпни прояви и за жалост военна заплаха, като линията на Марс минава през Алфатар и наоколо до Шумен, Ямбол и Елхово, като въздействието е на практика по отношение на цяла Източна България, като тази същата линия визира Киев, Кишинев, Браила, Александруполис и остров Крит. Това равноденствие демонстрира и обща заплаха от Тер.действия, Природни катаклизми, Сеизмични събития с КОД ЧЕРВЕНО и за жалост заплаха от оръжия за всеобщо поразяване, като линия преминаваща през Санкт Петербург, Рига, Талин, Калининград, Прага, Централна Австрия и Северна Италия е изключително дейна по тези тематики, а друга нейна версия минава през градовете Мексико и Далас, като за жалост се задейства зоната в Съединени американски щати, която е изумена от идното Слънчево Затъмнение през Април.

За наслада картината малко се смекчава от хармоничната Космическа фигура, формирана от съответствува на Венера и Сатурн, Юпитер и Уран и планетата Церера. Тази фигура демонстрира, че Любовта може да смекчи кармата, Вярата на човечеството може да предизвика мощна интервенция на Духовния свят и това ще бъде явно. Все отново известни актриси, дами музикантки или просто обществени личности-жени би трябвало да заобикалят рискове, високи планини и огромни рискове. Съвпадът на Слънцето и Нептун, демонстрира, че водната буря през цялата идваща година ще е свръх дейна, а от човечеството и от всеки човек се изисква умишлено приложение на висшите форми на Любовта.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР