Това ръководство ги знае работите. И аз много се дразня

...
Това ръководство ги знае работите. И аз много се дразня
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Казваха ми, че съм ненормален, когато исках оставка...

" Това управление ги знае работите. И аз доста се нервирам на някои хора, които непрекъснато търсят под вола теле - ще ги сменяли, не знам си какво... И по моите прогнози след 2 години ще има промяна, само че ще пристигна дребният Михайлов, тъй като той към този момент ще е квалифициран. Дано направи и деца, след което пък те да наследят него, така че да се успокои футболната общност. Наистина ще има промяна на поколенията! И какво им пречи лицето ", сподели Ганчев пред подкаста " Код спорт ".

По адрес на Михайлов той добави: " Аз преди 10 години, като приказвах, те ми се смееха и викаха, че съм анормален. Не, аз в този момент на тях се дръзвам. Ето! Ръководител - първа класа! УЕФА, ФИФА, ФАФА - на всички места почитан и оправя нещата. "

След митинга против БФС в четвъртък ЦСКА излезе с публична позиция с искане на оставките на управлението на футболния съюз. Същото изиска и притежателят на " Левски " Наско Сираков.

Ганчев изясни и за какво е напуснал изпълкома на футболния съюз, като уточни за причина отхвърли на клубовете да одобряват предписание тимовете наложително да пускат трима футболисти до 21 година, които да играят по 90 минути.

" Събираме гласове в изпълкома. И аз си ги проследявам - този по какъв начин ще гласоподава, оня... И опираме до два гласа - единият е на сливенския " разбирач " (Йордан Лечков - бел. ред.) и другият беше на " белия балет " от " Овча купел " (Венцеслав Стефанов - бел. ред.). Сядаме там и се почва... Скандали сред мен и ръководителите на Делиормана по време на изпълкома. Аз не съм мислил за европейски футбол. Аз си виждам нашия селски футбол, тъй като ние сме си от село, нали? И другото нещо е, че те си направиха една тънка сметка, че аз имам готови играчи - такива млади. " Белият балет " става и споделя: " Няма да са трима. Ще е един. " То към този момент нагласено зад тила на нашите 5-6 индивида, които желаеха да са по трима, тъй като и Варна желаеха да са по трима също ", описа Ганчев.

Той изясни, че по-късно правилото е записано без уточнението за 90 минути, което докара до смени на млади играчи за по-малко от полувреме: " И го вземат решение за един човек, обаче в наредбата не запомнили да напишат, че би трябвало да играе 90 минути. О, какъв пропуск направила оная там, дето обслужва индивида! И се почват едни смени, човек. Пускат го детето, на 3-ата минута го вадят. Майка му, татко му на стадиона, аз се чудя какво става. И тръгнахме нещо да вършим, което нищо не направихме... Какво да върша с тия тука? "

В друга част от подкаста Ганчев съобщи, че към този момент " не е никакъв " в управлението на ЦСКА и отговорността на е на сина му Данаил Ганчев.

" Вече не съм никакъв в клуба. Вече повече от година. Там е Дани, там е съдружникът му, там е и Христо Стоичков с по-малки дялове. Помагам понякога, когато ме потърсят, само че те към този момент не ме и търсят. Моята задача вие я знаете от 100 години - стадионът! Ще го създадем този стадион и това е. Последни издихания там има, някакви каузи, само че си мисля, че съдът ще отсъди в наша изгода и всичко ще бъде наред ", разяснява Ганчев.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР