Това птица ли е? Самолет ли е? А може ли

...
Това птица ли е? Самолет ли е? А може ли
Коментари Харесай

Мистерия: Засне ли НЛО Google Maps над Бермудските острови

Това птица ли е? Самолет ли е? А може ли да е... НЛО?

Потребители на обществените мрежи настояват, че Гугъл Maps е уловил с камера обект, който не е от този свят.

Видеоклип в TikTok, комбиниран със злокобна музика, демонстрира малко по малко управление за намиране на мистериозния диск, който е сниман видимо да се носи във въздуха.

People think Гугъл maps has captured a 'UFO' in Bermuda
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)
Ако се вгледате по-внимателно в Хамилтън Париш до Бермудския аквариум, музей и зоопарк, можете да се разноските виртуално в близост.

Там можете да завиете надясно и да продължите към " Карибската експозиция ", а с взор наляво можете да видите неидентифицирания обект в целия му искра.

Но не всички бързат да се свържат с НАСА, защото мнозина наподобява не са уверени в извънземния генезис на летящата точка.

Други обаче са зашеметени, твърдо уверени, че размазаното леке може да е нещо, идващо от доста надалеч, отвън нашия свят.

Един консуматор написа: " Ако съгласно държавните управления те не съществуват, за какво ги отстраняват, когато са снимани инцидентно ".

UFO spotted on Гугъл Maps: ‘Flying saucer’ captured on Street View in Bermuda.

A FLYING saucer UFO snapped on Гугъл Maps Street View has sparked an online frenzy...
— UFOLogy.UK (@UFOlogyUK)
Въпреки че мнозина бяха разграничени по въпроса какво тъкмо съставлява дребният диск, множеството от мненията останаха зашеметени, когато схванаха, че Бермудските острови са страна.

Един от потребителите съобщи: " По мое време Бермудският триъгълник беше място, в което изчезваш, а в този момент е остров ".

Друг добави: " Откога в средата на Бермудите има остров?

Други просто се зарадваха на вероятността за възможна безвъзмездна обиколка на музея, като прибавиха: " Искате да ми кажете, че мога да направя безвъзмездна обиколка на музея в Гугъл Maps?! "

Координатите, на които е снимана точката в Гугъл Maps са 32.323628-64.738612, написа Express.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР