Това прогнозира бившият руски експерт Евгений Сатановски Бивш експерт от

...
Това прогнозира бившият руски експерт Евгений Сатановски Бивш експерт от
Коментари Харесай

Русия ще изпадне в колапс до 2030 година?

Това предвижда някогашният съветски специалист Евгений Сатановски

Бивш специалист от съветската държавна телевизия, който неотдавна беше уволнен, тъй като приказва срещу двама чиновници на външното министерство, предвижда, че Кремъл ще изпадне в колапс през идващото десетилетие.

В неотдавнашен видеозапис Евгений Сатановски, президент на Института за Близкия изток в Москва, сподели, че " опцията за колапс ще бъде някъде през 2030 година, тъй като съветският президент Владимир Путин не е безконечен. Той остарява.

" Както постоянно, мощните водачи са последвани от слаби, а Путин е доста мощен във връзка с задържането на власт – макар че какво мисля за това по какъв начин той ръководи страната е обособена тематика ", добави той, съгласно превод от Wartranslated. " Той ще постави някой дребен, слаб на своето място. Бившият съветски президент Дмитрий Медведев е образец. "

Медведев беше президент на Русия сред 2008 година и 2012 година заради съветската конституция, която не разрешава на Путин да служи за трети следващ мандат. Той смени местата си с Медведев като министър-председател, преди да се върне на президентския пост. През 2020 година Путин промени конституцията, с цел да може да остане на власт.

Путин значително остана известна фигура измежду съветската общност – може би частично поради необятно публикуваната агитация и отклоняването на неуспехите на войната от съветския президент върху неговите генерали.

По време на мандата си отпред на съветското държавно управление той проектира облика на мощен водач, заобиколен от група лоялни чиновници и олигарси, които рискуват да бъдат отстранени, в случай че приказват срещу него.

Но тази порочна хватка на властта от страна на някогашния сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) докара до въпроси кой би могъл да го размени и да продължи да управлява такава експанзивна и от време на време разногласна нация, чиято относителна непоклатимост след рухването на Съветския съюз беше белязана от контрола на Путин върху Кремъл.

Първата цепнатина в политическата ризница на Путин пристигна по-рано тази година, когато той се изправи против въоръжен протест от страна на към този момент умрелия водач на групата Вагнер Евгений Пригожин. Той в миналото е бил приближен член на вътрешния кръг на съветския президент, преди да стане мощно сериозен към военните провали на Москва в Украйна.

Както означиха специалисти по това време, протестът на Пригожин – който беше на половината път до Москва, преди да завърши – прониза чувството за непобедимостта на Путин в очите на руснаците и доста хора по света.

Има и въпроси към здравето на Путин след нашествието в Украйна, в това число спекулации, че той страда от някаква форма на дегенеративно заболяване заради появяването му на обществени места с подпухнало лице и трептене на дланите и ръцете му - както и строгите му обществено разграничаване от другите по време и след пандемията от ковид.

Прогнозата на Сатановски идва, откакто той беше уволнен като постоянен специалист в държавния канал Русия-1, където нормално се появяваше като говореща глава дружно с рупор на Кремъл Владимир Соловьов.

Сатановски упрекна представителя на съветското външно министерство Мария Захарова, че е " пияща " антисемитка и сподели, че съветският заместител външен министър Михаил Богданов е " обезсърчителен алкохолик " в изявление.

Политологът съобщи още през февруари, че крайната цел на Русия е „ денацификацията и демилитаризацията на Украйна “, както и премахването на американски военни активи в страните от НАТО наоколо до съветската граница.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2023/10/24/rusiia-shte-izpadne-v-kolaps-do-2030-godina.586737

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР